Borjomi 1L

2,70€
Määrä:
 
Valmistaja: BORJOMI

"Borjomi" - kivennäisvettä vulkaanista alkuperää, joka luonnostaan ​​n standardien yli 1500 vuotta. Pinnalta se osuu maahan syvyydessä 8-10 km, ulos luonnollinen hiilidioksidia. Toisin kuin monet muut natriumbikarbonaatilla kivennäisvettä "Borjomi" ei ehdi jäähtyä maan alle ja tulee pintaan lämpimällä (38-41 ° C), "Poiketen" on rikastettu koostumus 60 eri mineraalien kallioilla Kaukasus.
Tulokset Borjomi vettä tutkimukset osoittavat, että sen muodostuminen liittyy syvä mineralisoidaan raikas, moderni ja matalan mineralized vettä. Mutta kuinka he peräisin uumenissa? Tähän kysymykseen on syytä muistuttaa muutamia teorioita alkuperästä pohjaveteen.
Yksi ensimmäisistä teorioita - tunkeutuminen - on esittänyt roomalainen arkkitehti Vitruvius vielä muinoin, mutta se perustuu, ja tutkijat tähän päivään. Tämän teorian mukaan, pohjavesi johdetaan sademäärä soluttautuminen maahan kanavien kautta kiviä.
Lopussa XIX vuosisadan maailmassa kiinnostui tiivistyminen teorian saksalaisen insinöörin O. Folger, jotka uskoivat, että pohjavesi muodostuu kondenssiveden muodostumisen vuoksi maaperän vesihöyryatmosfäärin.
Lopuksi yksi uusinta teoriat - nuorten - käynnistettiin vuonna 1902 wieniläinen geologi E. Suess. Tutkija antoi jonkin verran näyttöä suhteesta tiettyjen kivennäisvesissä magma maapallon. Hänen mukaansa vapautuu sulan magma tuotteet luokitellaan alueella alhaisissa lämpötiloissa ja tiivistyä muodostaen nuoruusiän (esim. E. Primeval) vettä, joka mennä maan pinnalla muodossa jouset. Kuitenkin sen puhtaimmassa muodossa: kiivetä halkeamia kiviä, usein vaikutuksen alaisena tulivuoren kaasujen, nuoruusiän vesi liuottaa kiven, kyllästetään mineraaleja ja sekoitetaan pohjaveteen, joka on eri (usein - tunkeutumista) alkuperä.
Vuoden 1990-luvun alussa. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että jotkin Borjomi suhde vetyisotooppi- radikaalisti erilainen kuin muut tutkittu kivennäisvesiä. On mahdollista, että nämä tiedot vahvistavat merkittävän osan hyvin nuorten, "koskematon" komponentti tässä kivennäisvettä. Ehkä ainutlaatuisuus "Borjomi", sen positiivinen vaikutus kehoon, mikä ei aina ole vastaanottavaisia ​​lääketieteellisiä analyysejä, ja lopulta suosio tämän veden ovat täsmälleen salaisuuksia sen alkuperästä

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: